Etkinlik Tarihi
05.06.2022

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ile TFD Sakarya İl Temsilciliği işbirliği ile meslektaşlarımız 2 Eğitim Semineri ve Splint Workshop'tan oluşan Lumbal Bölge Patolojilerinde Osteopati ve Manuel Terapi: "Değerlendirme ve Tedavide Anahtar Noktalar" ve "Statik El-El Bileği Splintleri: Hastaya özel tasarlama prensipleri ve Uygulamalı Splint Yapım Atölyesi" eğitimi gerçekleştirildi. Doç. Dr. Tamer Çankaya ve Dr. Fzt. Ömer Osman Pala katılımı ile 5 Haziran 2022 günü gerçekleşen etkinliğe üniversitemiz öğrencileri ile Sakarya fizyoterapistleri geniş katılım gösterdi. Etkinlik sonunda Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi müdür yardımcısı Öğr. Gör. Sena Gizem GENÇ tarafından Doç. Dr. Tamer Çankaya ve Dr. Fzt. Ömer Osman Pala'ya teşekkür belgesi takdim edildi.